Madeleine Svendsen

Let's talk Urban Decay

  • Skrevet 16.08.2015 klokka 21:16
  • Kategori: Makeup

Den siste tiden har jeg falt helt pladask for kosmetikkmerket Urban Decay, som etter min mening har alt! Produktene er av god kvalitet, designet er smakfullt og man har et bredt fargespekter å velge fra, enten man foretrekker nøytrale, klassiske eller mer vågale farger. Dette er et merke jeg varmt kan anbefale videre, så i dag tenkte jeg å vise dere mine produkter derfra. Urban Decay får du kjøpt på Kicks, enten på nett eller i en av butikkene deres i Oslo.Naked Ultra Nourishing Lipgloss er den perfekte lipgloss for en nude look. Den etterlater leppene fyldige og fulle av glans, og har en kremet konsistens som føles helt fantastisk på. I tillegg inneholder den vitaminer og pleiende ingredienser. Den metalliske, champagnefargede forpakningen gir et luksuriøst inntrykk, og har dessuten et lite vindu nederst som lett lar deg kjenne igjen fargenyansen.

Naked Ultra Nourishing Lipgloss finnes i ni ulike nyanser. Jeg har Beso og Naked.Revolution High-Color Lipgloss kombinerer det beste av to verdener, nemlig fargeintensiteten til en leppestift og en glossy finish i ett og samme produkt. Denne høypigmenterte lipglossen gir rikelig med farge og glans kun ved ett strøk, og har samme silkemyke konsistens som Naked Ultra Nourishing Lipgloss.

Revolution High-Color Lipgloss finnes i fjorten ulike nyanser. Jeg har FailbaitQuiverBig BangAssassin og 69.Revolution Lipstick er en kremet leppestift med god dekkevne og holdbarhet. Den gir en fyldig og intens farge, og inneholder ingredienser som fukter og pleier leppene. Kommer i en forpakning som er både stilig og solid. En av mine absolutte favorittleppestifter!

Revolution Lipstick finnes i tjuefire ulike nyanser. Jeg har Manic, CatfightJilted og 69.Sheer Revolution Lipstick har de samme gode egenskapene som den originale Revolution Lipstick, bare med en lett transparent og skinnende finish. Perfekt når du vil friske opp looken med litt farge, men ikke for mye.

Sheer Revolution Lipstick finnes i tolv ulike nyanser. Jeg har LadyflowerStreakF-Bomb og Shame.Naked2 Eyeshadow Palette er en øyenskyggepalett med tolv matchende nyanser, fra lyse og skimrende til dype og matte. Det flotte med denne er at du ved hjelp av kun én palett kan skape utallige looks til både hverdags og fest. Skyggene er godt pigmenterte og sitter bra på, og de kommer i et pent etui med stort speil og dobbeltsidig kost.

Denne paletten finnes i flere fargesammensetninger, og jeg anbefaler å velge den du føler er mest anvendelig til ditt bruk. Hvis du kun vil ha noen av fargene, så kan disse også kjøpes separat.Eyeshadow Primer Potion Original påføres før øyenskygge for en mer intens og holdbar farge, og garanterer at skyggen holder i hele tjuefire timer uten å legge seg i fine linjer. Primeren glir lett på huden og gir en usynlig finish, og den kommer i en flott tube med en praktisk applikator.

Ultimate Ozone Multipurpose Primer Pencil gir leppestiften et godt grunnlag, korrigerer ujevnheter og holder fargen på plass. Den inneholder dessuten jojobaolje, som både sikrer en smidig påføring og forhindrer at leppene føles tørre. Et must for meg som gjerne bruker leppestift flere ganger i uken.

Chill Makeup Setting Spray er et av mine favorittprodukter! Spray lett over ansiktet etter at du har sminket deg, så holder sminken seg frisk og vakker uansett temperatur, og det i opptil tolv timer. Jeg synes sminken får en ekstra fin glød etter å ha brukt denne sprayen, og selv t-sonen blir mindre blank i løpet av dagen. Den finnes i flere ulike typer, litt avhengig av hva du er ute etter. Den jeg har er for eksempel spesielt utviklet for tørr eller kombinert hud, og kjennes forfriskende på.Håper dette ga litt inspirasjon til ditt neste makeup-kjøp! Har du et favorittmerke du vil tipse om?

Madeleine Svendsen


KONTAKT
madeleine.svendsen@gmail.com

Search

Bloggdesign

hits