Madeleine Svendsen

minner mellom to permer

  • Skrevet 21.11.2011 klokka 18:37
  • Kategori: Utøya

I dag gikk jeg i bokhandelen og lette frem den nye minneboken som er laget om terrorangrepene, 22.07.11 - Fra hat til kjærlighet, og jeg ble stående en stund og bla i den. En av sidene i begynnelsen av boken viste et stort bilde av den regntunge teltplassen på Utøya den tjueandre juli, og ved siden av fikk jeg se den aller siste twittermeldingen jeg skrev den fredagen.

Da begynte jeg å gråte.





Boken kan kjøpes her eller i din nærmeste bokhandel.
Overskuddet av inntektene i sin helhet vil gå til 22. juli-fondet.

spørsmålsrunde angående utøya - avsluttet

  • Skrevet 18.11.2011 klokka 23:37
  • Kategori: Utøya

Sytten uker etterpå velger jeg å holde åpent for nok en spørsmålsrunde. Dere kan spørre om hva dere vil, om det så måtte være hva jeg opplevde på Utøya, hvordan jeg har det nå og så videre. Personlig mener jeg at det er bedre at folk får svar på det de lurer på, fremfor at de går og lurer. Samtidig er det litt terapi for meg å få skrevet om det.
Selve den hele og fulle historien min fra fredag den 22. juli ligger her.



Fremover vil jeg bruke litt tid til å skrive noen innlegg som kommer til å omhandle skyldfølelse, traumereaksjoner og min skolehverdag slik den er blitt nå.

Enkelte savner den gode, gamle bloggingen min slik den var før, og det kan jeg forstå. Men fortvil ikke, for min sarkastiske, overdrevne og uhøytidelige tolkning av livets mange hverdagsligheter har ikke blitt helt borte. Av og til må jeg jo slå meg litt løs med det også, ikke bare fokusere på det som er vondt og vanskelig, ikke sant? Så hold dere i nærheten, og takk for at dere er verdens flotteste lesere. Jeg leser alt dere skriver, og det varmer virkelig! 

men sorgen i hjertet kan ingen se

  • Skrevet 02.11.2011 klokka 20:17
  • Kategori: Utøya

På vei hjem etter skolen i dag gikk jeg en tur innom Oslo domkirke, og det var egentlig veldig fint. Det var så stille og fredelig der inne, bortsett fra pianoet som spilte så vakkert, og for en gangs skyld var jeg ikke redd for at noen skulle storme inn døren og ville meg vondt.

Jeg tente lys for dere inne i kirken. Så satt jeg der en stund og tenkte på dere. Etterpå gikk jeg på butikken og kjøpte en lighter, slik at jeg kunne tenne alle lysene ved bildene av dere utenfor kirken også. Jeg syntes det burde være lys hos dere når kvelden ble mørk.

Vi tenker alle på dere hver eneste dag, vet dere.





<3 Hvil i fred, kjære engler.

Madeleine Svendsen


KONTAKT
madeleine.svendsen@gmail.com

Search

Bloggdesign

hits