Madeleine Svendsen

utålmodig vaktbikkje

  • Skrevet 08.04.2013 klokka 16:13
  • Kategori: Hverdag

Meg: Kanskje jeg burde blogge litt mer, siden folk etterspør det.
Mamma: Ja, for livet ditt er jo så spennende. Bare skole, møter med AUF og festing.
Meg: Takk, mamma.

Det ble en ekstremt avslappende påskeferie, etterfulgt av en kort uke på skolen og deretter helg. Mye av tiden har dog gått til politiske møter, og denne uken er intet unntak. Vi snakker blant annet valgkampsforberedelser og mer valgkampsforberedelser, for vi har tross alt et valg å vinne til høsten. All denne politikken fører til at jeg omtrent aldri er hjemme, men det gjør ingenting, for det er jo så gøy! Lørdag var jeg i bursdagsfest for to venninner, og der traff jeg igjen flere venner jeg gikk på barne- og ungdomsskolen sammen med. Utrolig koselig å se igjen gamle kjente! Nå som jeg går på skole i en helt annen by, blir det jo gjerne til at det går seks måneder eller et år mellom hver gang jeg ser flere av dem, så da er det ekstra hyggelig når anledningen byr seg.

Denne mandagen har bydd på skolefri, så i dag har jeg sittet stasjonert i sofaen og holdt vakt over innkjørselen siden klokken ni. Ventet nemlig en leveranse på døren, men postbudet kom og postbudet gikk, og det dukket aldri opp noen iPhone. I følge bestillingsstatusen bestemte posten seg plutselig for at de ikke ville besøke meg likevel, så nå sitter jeg jo her uten telefon, da. Føler meg litt naken, for å være ærlig. Vel, så lenge jeg ikke sovner på en buss og strander på en annen kant av fylket igjen uten mulighet til å komme meg hjem, så skal det vel gå greit for en dag til.Etter en dag tilbrakt i sofakroken er det vel på sin plass at jeg drar den late rumpa mi på trening, og så skal det lages hamburgere til middag. Nam! Hva har så dere bedrevet denne solfylte starten på uken med?

Hege Haugland

08.04.2013 kl. 19:53
Tja... Er stolt over at venninne dro på trening og bar tunge poser med mat hvor hun nesten brakk nakken, håndleddene og korsryggen. Hun er skikkelig barsk!

Ellers har det vært skole, skole, skole, sex, skole, jobb, jobb og så møtte vi Sindre på bussen da. Det er andre gang jeg har vært overlegen på bussen på tre dager. Jaja. "As you know - blondes rule" - Paris Hilton.

Synne

08.04.2013 kl. 20:11
Du er fantastisk nydelig! Vært på en lang treningsøkt på Korpus :)

Julie

08.04.2013 kl. 23:11
Hurra! Dette innlegget har jeg ventet på! Håper det blir masse blogging fremover selvom det ikke skjer så mye spennende i livet ditt, men du som er så flink til å skrive kan få alle dager til å høres morsomme ut! :D
Madeleine Svendsen


KONTAKT
madeleine.svendsen@gmail.com

Search

Bloggdesign

hits