Madeleine Svendsen

på reservebatteri

  • Skrevet 05.12.2012 klokka 21:44
  • Kategori: Hverdag

Ettersom jeg grovt utnyttet tirsdag hva søvn angår, fikk jeg naturligvis ikke sove igjen da natten falt på. Dette medførte at jeg superopplagt spratt opp av sengen klokken halv seks i dag morges, og det til tross for kun en og en halv times fravær av bevisstheten å vise til. Deretter troppet jeg opp på klasserommets terskel klokken åtte presis, riktig nok med en ubehagelig kribling i øyehulene og hjernestammen, men fremdeles like superopplagt. Likevel medbrakte jeg en boks energidrikk som et aldri så lite ess i ermet, bare for å forebygge eventuell kortslutning tre timer senere.

Men så hendte altså det vidunderlige! Ikke at jeg nå nettopp hørtes ut som en karakter i et skuespill av Henrik Ibsen, men det at jeg etter tre timer rett og slett var ferdig med engelsktentamen. Det på personlig rekordtid og attpåtil med, etter min oppfatning, det eneste brukbare produktet jeg har klart å avlevere i engelskfaget så langt denne terminen.

Klokken halv tolv slapp jeg derfor alt jeg hadde i hendene, rev av meg ytterjakken og slo hjul gjennom Torggata i en slags frihetsdans. Åh, ja da. Mens i virkeligheten pakket jeg meg inn i skjerf og votter, og satte kursen mot bussterminalen med en veske blytung av alle bøkene jeg har lekser i denne uken. Det er altså to bøker - men de er kjempetunge, jeg lover.

#1 Forresten, jeg har ikke evne til å se vakker ut i dag, så derfor bestemte jeg meg for å bli så stygg som jeg kunne bli.Ble du redd nå? Tenkte meg det. Hvis det er noen trøst, her er et bilde av en hund.Og her er et bilde av flere alpakkaer.Og til slutt et litt penere bilde av meg, slik at du som er innom her for første gang ikke får et altfor merkelig førsteinntrykk.#2 Forresten, i dag har jeg spist laks og eggerøre, og akkurat i dag er laks og eggerøre Guds beste oppfinnelse, nest etter solen. Eggerøren er jo faktisk like gul som solen, så antakelig har solen injisert eggerøren med sin solenergi, slik at jeg også skulle bli fylt med glødende solenergi. Vel, mest sannsynlig ikke, i og med at hendene mine fremdeles er blåfrosne.#3 Forresten, siden sosiale medier som Twitter og Facebook i hvert fall ikke gir deg noe signal om hvor kaldt det eller hvor grusomt det er å stå opp om morgenen, så har du garantert ikke fått med deg at det er snø på østlandet i dag. Derfor ga jeg deg nettopp denne ekstremt relevante informasjonen, så vær så god, bare hyggelig og gå for all del pent. Hvis ikke kan du risikere å skli på det glatte føret og knuse kneskålene eller noe. Viktig å være føre var, for ikke å snakke om optimistisk!

Julie

06.12.2012 kl. 22:57
Du skriver helt utrolig bra! Ler så jeg revner her!

Madeleine Svendsen

07.12.2012 kl. 16:36
Julie: Haha, fantastisk. Tusen takk!
Madeleine Svendsen


KONTAKT
madeleine.svendsen@gmail.com

Search

Bloggdesign

hits