Madeleine Svendsen

vil ikke, vil ikke, vil ikke

  • Skrevet 18.06.2012 klokka 02:01
  • Kategori: Hverdag

Dere husker den uken da det var tretti varmegrader i været og alle erklærte sommeren for ankommet på samtlige sosiale medier? Da svetten rant bare man beveget seg ut av sengen og munnen aldri fikk nok vann? Den uken tok jeg med meg halsbetennelsen min og flyktet til kjølige Svalbard, hvor jeg klønete nok gikk meg vill i fjellene, hadde et ublidt møte med en fjellskrent og havnet i koma de neste fjorten dagene. Dramatisk, virkelig dramatisk.

Nei da.

Jeg har derimot skallet i en brannsprinkel og blødd fra hodet (enda godt jeg ikke er lyshåret), og jeg har skrapt på meg både sår og blåmerker ved å krasje og snuble i alle mulige objekter. En anelse dramatisk likevel, med andre ord. Eller bare hverdagskost. Takk for sympatien. Vedder på at du akkurat nå humrer over hvor klumsete jeg er og lurer på hva jeg kommer til å brekke neste gang.

Sannheten er at jeg jobber - altså gjør jeg noe med livet mitt for tiden, hele fem timer om dagen fra tirsdag til fredag. Når jeg så er ferdig med å gjøre det, er jeg så sliten at jeg bare lukker omverdenen ute fra soverommet, finner den gode puten og lever meg inn i en eller annen tv-serie-verden. Få ting er bedre enn å følge med på fiktive menneskers problemer og sippe i all din ensomhet når det ender med en lykkelig slutt. Etter hvert lever du deg så mye inn i det at du begynner å drømme om dem, du kler deg som dem, glemmer hvem du egentlig er og blir innlagt på mentalsykehus. Vel, kanskje ikke helt, men det kan sikkert skje den beste.

Når jeg ikke er oppslukt av tv-serier, liker jeg å bruke penger. Helst på smoothie, og på ting jeg tror jeg trenger. Jeg bruker også penger på ting jeg faktisk trenger. Her om dagen kjøpte jeg for eksempel teip.Teip er praktisk når man skal henge opp noe på veggen.Eller reparere noe som er ødelagt.Eller få noen til å holde kjeft.

Kommentarfeltet på VG og Dagbladet kunne trenge litt teip.

Planen min var opprinnelig å spare pengene mine, slik at jeg kunne kjøpe meg en iPhone og laste ned Instagram, for så å legge ut bilder av solen og maten og trynet mitt hver eneste dag, i og med at alle tilsynelatende finner det så interessant. Men jeg er altfor utålmodig, så derfor sparer jeg til en Playstation 3 i stedet. Hver gang jeg nevner dette, ser folk rart på meg og spør hva jeg skal med en playstation. Da ser jeg rart på dem tilbake. Helt til de snur seg og går.

I det siste er det to mysterier jeg har gått og grublet på, og en dag bestemte jeg meg for å avdekke det ene. Så jeg dissekerte en Dolce Gusto-kapsel, og det er altså slik den ser ut inni.For de av dere som måtte lure på det. Altså ingen. Eller alle. Eller ingen.

Det andre jeg lurer på er hvordan fisker befrukter hverandre og hvordan fisker sover. Så langt har jeg ikke blitt noe klokere.Utenom dette har jeg begynt å konstant legge merke til når folk bryter da og når-regelen mens de snakker. Dette er en lidelse jeg har utviklet etter å ha sett på Paradise Hotel.

Jeg har brukt to dager på dette innlegget, for jeg har prestasjonsangst og vil egentlig ikke publisere det, for jeg synes det er så skrekkelig dårlig at jeg mest har lyst til å legge meg ned på gulvet i fosterstilling og synes synd på meg selv. Men et eller annet sted er man jo nødt til å begynne.

Av og til må man tørre å ta en risiko her i livet, høhø! Jeg mener, hva er det nå man sier igjen?

Marita

18.06.2012 kl. 02:06
Du er genial, Madeleine! Akkurat sånn du er, elsker det!

Mailen Natanie

18.06.2012 kl. 02:13
uff, så utrolig bra du skriver!! keep up the good work, gurrl!

Sandra G

18.06.2012 kl. 13:33
Du skiver så jævlig bra, blogging er virkelig tingen for deg :D!!!

Ingrid

18.06.2012 kl. 14:00
haha, synes dette var fantastisk jeg så :D fortsett med dette!

Sindre

18.06.2012 kl. 14:59
Gleder meg til du får den playstationen altså! Da skal det spilles :-)) PS: husk å kjøpe fif@.

Kristine Vik

18.06.2012 kl. 16:31
Herlig innlegg! du skriver så bra :D
Madeleine Svendsen


KONTAKT
madeleine.svendsen@gmail.com

Search

Bloggdesign

hits