Madeleine Svendsen

kontroll på kontinentet

  • Skrevet 26.02.2012 klokka 22:55
  • Kategori: Hverdag

Alle barna jublet over vinterferie, unntatt Madeleine, for hun har fri hver eneste dag og dette rimte ikke i det hele tatt.

Denne uken har jeg vært på tur i skogen. Skogen var veldig blå, og på trærne hang det telefoner, og når jeg la røret mot øret hørte jeg stemmer som snakket til meg om schizofreni og kognitiv psykologi.I denne skogen var det hjerner som var puttet på glass med lokk, akkurat som sylteagurker. Jeg tenkte at det sikkert er derfor noen mennesker her i verden virker såpass lite intelligente, fordi de har glemt hjernen sin i den blå skogen. Eller kanskje noen stjal den fra dem mens de sov og puttet den der. På glass med lokk, akkurat som sylteagurker.Har funnet noen must haves for sommeren, forresten. Helt i tråd med årets bademote, så med andre ord vil du se ut som et high fashion moteikon på stranden, og alle vil bare snu seg i målløshet og ønske de var som deg.

Alt er selvfølgelig fra Victoria's Secret.Har kjøpt ny flatskjerm også, med full HD-kvalitet og greier.Passer jo rett inn i den moderne stuen!Jeg har møtt noen nye mennesker også, nemlig disse tre:"Dere ser litt bleke ut," sier jeg. "Spesielt han der."
"Vi har kolera," sier de.

Så snur jeg meg, leser på veggen, og prøver å dra en vits."Så... har dere hørt den nye singelen til Kaizers, eller? Kolera på kontinentet? Skikkelig fet låt!"

(Refererte selvsagt til denne sangen.)Og de bare: "........."

Så da gikk jeg. Ville ikke være venn med dem uansett. De hadde jo tross alt kolera.

Sånn helt til slutt, så må jeg bare fortelle dere at jeg har investert i ny telefon. En splitter ny, svart iPhone 4S.Helt sant, altså.

Mona

27.02.2012 kl. 00:13
Hahahahaha

marthe

27.02.2012 kl. 12:37
Haha, jeg digger deg.

♡ Rita W

27.02.2012 kl. 12:46
Hahahaha :)

HemmeligBeundrer

27.02.2012 kl. 15:47
kule bilder! :D hehehe, bra skreve!

Anetteou

27.02.2012 kl. 16:38
Hahah :)

Elisabeth

08.03.2012 kl. 18:25
Haha, blir så glad når jeg leser bloggen din. Du er helt genial!!
Madeleine Svendsen


KONTAKT
madeleine.svendsen@gmail.com

Search

Bloggdesign

hits